Povestea noastra incepe in 2011 cand am deschis prima locatie. Inca de la inceput am pus accentul pe profesionalism, discretie si pe cresterea individuala a fiecarui model cu care am colaborat. Tocmai pentru discretia de care dam dovada este posibil sa nu fi auzit inca de noi. Ne mandrim ca de-a lungul timpului am ramas discreti dar am reusit totusi sa colaboram cu peste 1000 de modele si am reusit sa facem fericite tot atatea  prin incasarile absolut generoase la care am contribuit.

       Timp de 10 ani am fost alaturi de foarte multe modele ce si-au indeplinit visurile si totusi stim ca misiunea noastra nu s-a incheiat. 

       In 2021 am inceput un parteneriat cu o alta echipa la fel de motivata pentru a duce la urmatorul nivel tot ceea ce inseamna “videochat”. Este vorba despre “DivaMansion”. Cu suportul “DivaMansion” si prin aportul adus de catre ei in tot acest proces, dorim sa schimbam complet modul in care este privit acest domeniu. Multe modele isi incep cariera in acest domeniu nestiind la ce sume sa se astepte, dar imbinand experienta “DivaMansion” cu experienta dobandita de staff-ul nostru putem transforma totul in matematica, stiind inca de la inceput la ce inacasari poate ajunge un model.

       Daca ar fi sa punem in procente, tot ceea ce am spus mai sus ar fi cam 70% din succesul unui model. Tu esti dispusa sa vii cu restul de 30% si astfel sa iti indeplinesti visurile?

Daca da, atunci contacteaza-ne si esti mai aproape de visul tau!